Aterblic Som sen debutant inom kyss-sammanhang befinner si det grimas maste att effektuer

Aterblic Som sen debutant inom kyss-sammanhang befinner si det grimas maste att effektuer

tankar och reflektioner runt hurda det befinner si att sasom fullvuxen, mogen herre sta ett gangen kyssa nagon brud.

Sjalv befinner sig nitton ar mossig sam tillats salunda anses befinna en sen debutant ino sadana kontex, vilket eventuellt kan ses som beklagligt. Igenom att innehav uppnatt nagon speciell alder har sjalv alltsa uppbokat utvecklade sinnen, sjalv hade darmed formagan att atnjuta maximal tillfredsstallelse utav upplevelsen, medan saso jag ocksa hade nagon fardigbyggd logis potential, vilket gjorde att jag allaredan enar kunde fatta sam tanka runtom vilken mening det hade pro ja. Enar det fortfarande ligger tamligen i narheten av i tiden ager sjalv valt att skriva ner mina intryck, ino framtidstro forsavit att e kan handa skal atnjuta okad sympati for hurdan det var nar do sjalva upplevde sin forsta pus. Det befinner sig tillsamman borgen ej alla saso tankt identiska mycket villi saken som mig jag, fastan do val haft cirka samma emotione.

Mi hade umgatts e stund tillsamman en brutta samt hade slutgiltigt amorosa tankar forsavitt henne, aven om sjalv inte varje absolut pa det lyckas med o det var omsesidigt eller inte. Hon hade ju odla massor och mi odl en aning. Er skulle kika hennes anatomi; kurvig saso nagon som hade « kurvor gallande stallen darbort dom flesta kvinns ick ens har stallen », sam du skulle hora henne prata med sin lena, distinkta stamm sam direkta, forande ordfoljder. Kanske skulle ni reagera kungen dito satt som jag, andock det vore inte att inrada, pro mi blev i det narmaste paralyserad. Ino hennes omgivning stannar tankarna, kroppen forlorar all funktion samt alltsamman hane kan bega befinner si att se upp till saken dar vackra perso man tillbringar tidrym tillsammans. Dom egna behoven forlorar alla betydelse, istallet fylls hane av ett onska att skydda saken da narvarande tjejen, hane titta det saso ens handhavande att grepp henne nojd samt forvissad, sta nago sa formidabel manniska fortjanar inte ett skvatt mindre an det fullkomlig ultimata.

Det vart mitt ino sommaren, men regnet duggade sam orovackande moln kunde skonjas nago bestandsdel bort

Vi for mo en galej ino ett fjuttig stad kallad Staffanstorp, icke vidstrackt av Lund dar mi sjalv bor. Tillsammans mig hade jag en butelj vodka, sasom vi genast groggade ner i kistan. Dessvarre vart festen utav dyster natur tillsamman flera jobbiga, besvarlig manniskor, odl vi valde att ta nagon litet vandra sam satte afrikansk fru oss kungen ett traracke nagon langd fran huset festen varenda inom. Vi kraftig dar, fulla och glada, vad vi pratade forsavitt minns jag icke ratt, pro det ager ty icke kants i synnerhet betydelsefull ino efterhand. Vad mi fasten minns himla bra befinner sig att hon kysste jag, det var den forsta pus jag nagonsin fatt (ehur jag gjort betydligt grovre grejer i damsallskap forra) sam det kandes lysande. Det varje sasom forsavitt varenda glod antligen omvandlades at nagot viktigt, mot love.

Mig minns att sjalv for ja personligen undrade forsavit det kandes odl har enastaende att kyssa all kvinns, eller forsavit mi sara pa saken da allra ultimata. Markli dagar forr hade jag atit hallon centrum i natten, sa sjalv kunde flinkt identifiera baksida av underben smaken paminde jag ifall. Det kandes saso en fordel att atnjuta producera nagon sadan sak tillsammans med nago dylik gumma, det kandes sasom att det aldrig nagonsin kommer att kunna overtraffas. Sa kanns det annu, forsavitt sjalv ska finnas till arlig.

Personligen valjer mig att betrakta det villig e mer bra fason

Att pussas pro ett gangen vart nagon briljant upplevelse. Att lite handla det tillsammans en sadan gumma gjorde upplevelsen outplanlig, en natt hagkoms, ett orsa att halla av en underbar madam, att atnjuta nago avsikt tillsammans vardagen.

Dessvarr age all e slut. Vi holl tillsamman inom markli manader, tillsammans kopiost kyssande och lov, men mina brist sam fel stjalpte mig. Mig alskar henne aven fortsattningsvis samt jag tar ingen respekt mo att det ick ar omsesidigt; det befinner si fortfarande hogprioriterat pro mej att handla hennes rabalder sa duktig och bekvamt som genomforbart, att existera nar hon behover det, sta det ar jag skyldig henne. Ick atminston for saken da darbort kyssen.